1. Peurungassa on jokaiselle jotakin

Peurungan kylpylähotellin luonnonkauniissa maisemissa viihtyvät sekä perheet että pariskunnat.

Helpoin tapa rentoutua ja nollata kuluneen vuoden kiireet on lähteä kylpylälomalle. Romanttinen irtiotto kumppanin kanssa tai yhteistä aikaa koko perheen kesken – Peurunka on mainio kohde kaikenlaisille matkailijoille.Hotelliloma on myös täydellinen joululahja puolisolle tai perheenjäsenille. Peurungassa kenenkään ei tarvitse siivota tai kestitä vieraita, vaan kerrankin on aikaa nauttia yhdessäolosta.

Kylpylähotelli sopii useammankin sukupolven yhteiselle lomalle, sillä kaikille löytyy mielekästä tekemistä. Päivän huvien jälkeen on mukava kokoontua yhteisen illallispöydän ääreen. Ennen joulua ja joulun pyhien jälkeen lomailet Peurungassa edullisesti -10 prosentin alennuksella, kun varaat majoituksen vähintään kahdeksi vuorokaudeksi. Pakettiin kuuluu runsas ja herkullinen buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö vapaasti koko oleskelun ajan.

Vai haluaisitko viettää rennon joulun kylpylähotellissa? Juhlapyhien pakettiin kuuluvat myös joulunajan ohjelma sekä juhlaruoat.

Valmis joulu houkuttelee

Rentoudu kylpylän poreissa

Tammikuun hulinatarjoukset!

Meillä Peurungassa tapahtuu myös tammikuussa, joten se on erinomainen aika lähteä kylpylälomalle. Tammikuun ajan tarjolla myös edulliset hinnat majoitukseen:

Kylpyläyö, sisältäen 

 • majoitus valitussa huonetyypissä
 • ihana ja runsas hotelliaamiainen
 • kylpylä ja kuntosalit vapaassa käytössä koko oleskelun ajan

TAMMIKUUN TARJOUSHINNAT

Kylpylähotelli, päärakennus

 • 2hh 138 € / vrk (norm. 155-180 €)
 • 1hh 118 € / vrk (norm. 130-165 €)

Rivitalohuone, Peurunkapiha

 • 2hh 118 € / vrk (norm. 130-165 €)
 • 1hh 88 € / vrk  (norm. 90-130 €)

Tarjoushinnat ovat varattavissa verkkokaupastamme ja hinnat ovat voimassa ajalla 26.-29.12.2022 sekä 1.-31.1.2023 joka päivä!

Syötä hakuruutuun haluamasi päivämäärät ja pääset varaamaan tarjoushintaisen huoneen, mikäli se on saatavilla.

Tammikuun hulinat!

2. Monipuoliset aktiviteetit täydentävät kylpyläloman, viihdettä unohtamatta!

Laukaassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä sijaitsevaan Peurunkaan on helppo saapua eri puolilta Suomea. Komea keski-suomalainen maisema houkuttelee ulkoilemaan tai liikkumaan aktiivisemmin ja Peurunkajärven komeat harjumaisemat kutsuvat ulkoilureitteineen ja laavuineen.

Peurunka on monipuolinen resort ja kylpyläkohde, josta löytyy jokaiselle mieluisa tapa liikkua. Lumitilanteesta riippuen alueella voi hiihtää tai lumikenkäillä. Toisia taas houkuttelevat talvella enemmän sisälajit kuten sulkapallo, keilaus, uinti tai kuntosali.

Reippaan päivän jälkeen on aika rentoutua ja herkutella eri ravintoloissamme.

Varaa aktiviteetit
Fatbike

Fatbikella voi pyöräillä talvellakin

 

Tanssikin käy kuntoilusta!

Tammikuu voi olla tipaton, vaan ei iloton! Meillä tammikuussakin on ohjelmaa:

 • Tiistaitanssit 10.1., 17.1., 24.1. sekä 31.1.
 • Tanssittamassa Helena ja Mika Duo
 • Tiistaitansseihin on vapaa pääsy

Viihdeillat

Tammikuussa esiintyvät myös:

 • lauantai 21.1. Meiju Suvas
 • lauantai 28.1. Happoradio

 

Katso esiintyjät

3. Kylpylä on loman parasta luksusta

Kylpylässä ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, millainen sää lomapäiville osuu. Peurungan allasosastolla viihtyvät kaikki vauhdinjanoisista lapsista varttuneempiin vieraisiin.

Hemmotteluallas, jokiallas, kylmäallas ja poreallas sopivat aikuiseen makuun. Tarjolla on puitteet sekä rauhalliseen kylpyläelämykseen että kuntouintiin ja vesijuoksuun.

Kylpylässä on kolme vesiliukumäkeä, joista huimin laskeutuu altaaseen 130 metrin matkan 14 metrin korkeudesta. Tiesitkö, että se on yksi Pohjoismaiden pisimmistä vesiliukumäki? Baby Bungee -altaassa taas pääsevät polskimaan kaikkein pienimmätkin uimarit.

Erilaisten saunojen lempeät löylyt tuntuvat sydäntalvella erityisen ihanilta. Halutessasi voit varata seurueellesi yksityisen tilaussaunan.

 

 

Peurunka vesiliukumäki

Lapset riemuitsevat vesiliukumäissä

4. Palkitse itsesi arjen kiireiden jälkeen

Arjessa itsensä hemmottelu jää muiden askareiden jalkoihin. Kruunaa lomasi nauttimalla Peurungan Day Spa Nautiluksen rentouttavista hieronnoista ja elvyttävistä hoidoista.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva palvelu kasvo- ja vartalohoitojen, erilaisten hierontojen ja yrttikylpyjen joukosta. Hoidon ajaksi voit unohtaa kaiken muun ja keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Day Spassa tehdään myös meikkejä sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä.

 

 

Varaa hemmotteluhoidot

5. Ota uusi vuosi vastaan Peurungassa

Tuntuuko sinustakin, että kotona on parin viime vuoden aikana tullut vietettyä liikaa aikaa? Nappaa mukaan puoliso tai perhe ja lähde vastaanottamaan uusi vuosi Peurungassa.

Uutenavuotena saat päärakennuksen hotellihuoneista 25 prosentin alennuksen. Majoituspakettiin sisältyy aamiaisbuffetin lisäksi myös uudenvuodenaaton juhlaillallinen.

Aattona vieraat pääsevät juhlistamaan vuoden vaihtumista livemusiikin tahdissa. Kylpylähotellissa voit unohtaa pääsyliput ja taksijonot. Kun olet saanut tanssia tarpeeksi, oman huoneen rauha odottaa saman katon alla.

 

Varaa uudenvuoden paketti tästä

Katso tarjoukset joulu- ja tammikuulle!