Olemme suunnitelleet palveluidemme saatavuuden valtionhallinnon linjaukset, THL:n suositukset sekä aluehallintoviraston ohjeistukset huomioiden asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi. Peurungan terveyspalvelualan ammattilaiset ovat ottaneet osaa suunnitelmien toteuttamiseen ja kuntoutupalveluidemme vastuulääkäri seuraa aktiivisesti THL:n tiedotusta varautumisesta.

Puhtaus ja hygienia

Siivoamme tehostetusti yleisiä tilojamme, mm. painikkeet, kahvat, kaiteet, tiskit sekä saniteettitilat pyyhitään useasi päivässä. Lisäksi olemme lisänneet desinfiointilaitteet sisääntuloauloihin sekä asiakastiloihimme.

Vastaanotto ja majoitus

Pidäthän vastaanottotiskillä välimatkan sekä henkilökuntaamme että muihin asiakkaisiin. Jos joudut odottamaan, aulassa on runsaasti tilaa. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua.

Huoneet siivotaan tehostetusti ja pesulapalvelut ovat sertifioitu (ISO 9001:2015 ja 14001:2015), joka takaa tekstiilien korkean hygienian vaatimukset.

Huoneiden tarpeetonta välisiivousta pyritään välttämään, jolla varmistamme turhat ylimääräiset kontaktit huoneessa. Desinfioiva puhdistusaine on majoittujien omassa käytössä tarvittaessa.

Kuntosali, keilaus ja pelikentät

Pidäthän myös kuntosalilla kuten peliradoilla suositellun etäisyyden toisiin. Pesethän kätesi ennen saapumista sekä lähtiessäsi ja pyyhit välineiden kahvat käyttösi jälkeen tilassa olevalla desinfiointisuihkeella. Välineet desinfioidaan tehostetusti päivittäin.

Liikuntapalvelut, välinevuokraus ja ohjatut ryhmät

Tilat siivotaan tehostetusti päivittäin. Liikuntavälinevuokrauksen osalta palvelupisteissä desinfioidaan vuokrattavia välineitä. Pidäthän etäisyyttä  muihin käyttäjiin, pesethän kädet ennen saapumista sekä tiloista poistumisen jälkeen. Pyyhithän välineiden tartuntapinnat käytön jälkeen. Ryhmäaktiviteetteihin ilmoittaudutaan etukäteen, jolloin asiakasmäärää voidaan tarpeen mukaan rajoittaa.

Kylpylä ja saunatilat

Kylpylän pukeutumistila täytetään siten että maksimissaan 75 % asiakaspaikoista on käytössä. Huomioithan erityisesti suihku- ja saunatiloissa turvavälien säilyttämisen ja vältät turhien ruuhkatilanteiden synnyttämistä. Myös allastiloissa on hyvä huomioida turvavälit mm. pienemmissä hemmottelualtaissa.

Kylpylässämme on poikkeuksellisen puhdas vedenlaatu nykyaikaisen ja juuri huolletun vedenpuhdistustekniikan ansiosta. Kemikaalein käsitelty kloorivesi estää yleisesti virusten ja bakteerien leviämisen.

Ravintolat ja kokouspalvelut

Jo valmiiksi tarkoin viranomaisohjeistuksin määritellyissä ravintolapalveluissa olemme huomioineet aluehallintoviraston epidemian aikaiset ohjeistukset väljentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla lisätiloja käyttöön turvavälien toteutumiseksi. Ravintolapalvelut tarjoillaan kaikissa ravintoloissamme valtion määräyksiä ja Mara ry:n ohjeita noudattaen.

Kokoustilat varataan siten että turvavälit toteutuvat.

Maksaminen ja varausehdot

Maksathan varauksesi etukäteen verkossa tai suosit etämaksamista kortilla käteisen sijaan.

Noudatamme normaaleja varaus- ja peruutusehtojamme. Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi ehtoja arvioidaan tapauskohtaisesti ja viranomaisohjeistuksen (WHO, ECDC, THL, Ulkoministeriön matkustustiedotteet) perusteella. Mikäli viranomaiset rajoittavat matkustusta (meille Peurunkaan ja ympäristöön tai tietyiltä lähtöalueilta), matkan/tilaisuuden voi peruuttaa ilman kuluja ja/tai siirtää tulevaan ajankohtaan. Voit siis huoletta varata meille matkasi ja tilanteen muuttuessa joustamme tarvittaessa.

Tehokkain tapa välttää epidemian leviämistä on saapua meille vain terveenä, myös lähipiiri huomioiden. Pesethän/puhdistathan kätesi saapuessasi ja jätät mm. mahdollisissa jonotustilanteissa turvavälit muut asiakkaat ja henkilöstömme huomioiden.

Turvallista vierailua, nähdään pian!

Muokattu 18.6.2020 ravintolapalveluiden osalta. Aamiainen tarjoillaan normaalisti noutopöydästä aiemmin tiedotetun noutopussukan sijaan.