Artikkeli päivitetty 3.8.2021

Olemme suunnitelleet palveluidemme saatavuuden valtionhallinnon linjaukset, THL:n suositukset sekä aluehallintoviraston ohjeistukset huomioiden asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi. Peurungan terveyspalvelualan ammattilaiset ovat ottaneet osaa suunnitelmien toteuttamiseen ja kuntoutupalveluidemme vastuulääkäri seuraa aktiivisesti THL:n tiedotusta varautumisesta.

Matkustamisesta yleisesti

Meiltä Peurungasta löydät palvelut turvalliseen matkustamiseen kun haluat pitää välimatkaa. Voit majoittua omatoimisesti huoneistohotellissa tai mökissä, tilata aamiaisen tai annokset ravintolasta huoneeseesi. Välineet voit varata verkosta ja liikkua voit kauniissa luontoympäristössämme omatoimisesti.

Puhtaus ja hygienia

Siivoamme tehostetusti yleisiä tilojamme, mm. painikkeet, kahvat, kaiteet, tiskit sekä saniteettitilat pyyhitään useasi päivässä. Lisäksi olemme lisänneet desinfiointilaitteet sisääntuloauloihin sekä asiakastiloihimme.

Maskit

Maskien käytössä noudamme yleistä suositusta. Niitä on ostettavissa hotellin aulassa sijaitsevasta Puodista vierailusi ajaksi.

Vastaanotto ja majoitus

Pidäthän vastaanottotiskillä välimatkan sekä henkilökuntaamme että muihin asiakkaisiin. Jos joudut odottamaan, aulassa on runsaasti tilaa. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua. Vastaanotto sekä muut asiakaspalvelupisteemme on varusteltu suojapleksein.

Huoneet siivotaan tehostetusti ja pesulapalvelut ovat sertifioitu (ISO 9001:2015 ja 14001:2015), joka takaa tekstiilien korkean hygienian vaatimukset.

Huoneiden tarpeetonta välisiivousta pyritään välttämään, jolla varmistamme turhat ylimääräiset kontaktit huoneessa. Desinfioiva puhdistusaine on majoittujien omassa käytössä tarvittaessa.

Kuntosali, keilaus ja pelikentät

Pidäthän myös kuntosalilla kuten peliradoilla suositellun etäisyyden toisiin. Pesethän kätesi ennen saapumista sekä lähtiessäsi ja pyyhit välineiden kahvat käyttösi jälkeen tilassa olevalla desinfiointisuihkeella. Välineet desinfioidaan tehostetusti päivittäin.

Liikuntapalvelut, välinevuokraus ja ohjatut ryhmät

Tilat siivotaan tehostetusti päivittäin. Liikuntavälinevuokrauksen osalta palvelupisteissä desinfioidaan vuokrattavia välineitä. Pidäthän etäisyyttä  muihin käyttäjiin, pesethän kädet ennen saapumista sekä tiloista poistumisen jälkeen. Pyyhithän välineiden tartuntapinnat käytön jälkeen. Ryhmäaktiviteetteihin ilmoittaudutaan etukäteen, jolloin asiakasmäärää voidaan tarpeen mukaan rajoittaa.

Kylpylä ja saunatilat

Huomioithan erityisesti suihku- ja saunatiloissa turvavälien säilyttämisen ja vältät turhien ruuhkatilanteiden synnyttämistä. Myös allastiloissa on hyvä huomioida turvavälit mm. pienemmissä hemmottelualtaissa.

Kylpylässämme on poikkeuksellisen puhdas vedenlaatu nykyaikaisen ja juuri huolletun vedenpuhdistustekniikan ansiosta. Kemikaalein käsitelty kloorivesi estää yleisesti virusten ja bakteerien leviämisen.

Voit varata Panorama saunakabinetin yksityiskäyttöösi mikäli haluat varmistaa välimatkan muihin asiakkaisiin. Panorama soveltuu parhaiten n. 4-10 hlön seurueelle, lisätietoja Panoraman varauksesta tästä.

Ravintolat ja kokouspalvelut

Jo valmiiksi tarkoin viranomaisohjeistuksin määritellyissä ravintolapalveluissa olemme huomioineet aluehallintoviraston epidemian aikaiset ohjeistukset väljentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla lisätiloja käyttöön turvavälien toteutumiseksi. Ravintolapalvelut tarjoillaan kaikissa ravintoloissamme valtion määräyksiä ja aluehallintoviraston ohjeita noudattaen.

Kokoustilat varataan siten että turvavälit toteutuvat.

Meiltä löydät ulkoalueelta laavun, ranta- ja savusaunan sekä täysin varusteltuja mökkejä, jotka soveltuvat loistavasti kokoustamiseen omalla porukalla.

Tapahtumat

Tapahtumat järjestämme turvallisesti aluehallintoviraston linjauksia noudattaen. Tapahtumien henkilömäärät ja väljyys mitoitetaan viranomaismääräykset huomioiden konserteissa istuma- ja pöytäpaikoin. Lisäksi jonotettaessa välimatkat on huomioitu turvavälimerkinnöin ja käsidesipisteitä sekä käsienpesupaikkoja löytyy sisäänkäynnin välittömästä yhteydestä.

Maksaminen ja varausehdot

Maksathan varauksesi etukäteen verkossa tai suosit etämaksamista kortilla käteisen sijaan.

Noudatamme normaaleja varaus- ja peruutusehtojamme. Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi ehtoja arvioidaan tapauskohtaisesti ja viranomaisohjeistuksen (WHO, ECDC, THL, Ulkoministeriön matkustustiedotteet) perusteella. Mikäli viranomaiset rajoittavat matkustusta (meille Peurunkaan ja ympäristöön tai tietyiltä lähtöalueilta), matkan/tilaisuuden voi peruuttaa ilman kuluja ja/tai siirtää tulevaan ajankohtaan. Voit siis huoletta varata meille matkasi ja tilanteen muuttuessa joustamme tarvittaessa.

Tehokkain tapa välttää epidemian leviämistä on saapua meille vain terveenä, myös lähipiiri huomioiden. Pesethän/puhdistathan kätesi saapuessasi ja jätät mm. mahdollisissa jonotustilanteissa turvavälit muut asiakkaat ja henkilöstömme huomioiden.

Laukaan kunnan epidemiatilanteen voit tarkistaa täältä.

Turvallista vierailua, nähdään pian!